Coronamaatregelen Westendorf

Belangrijkste informatie

Hotels en appartementen

Hotels en appartementen zijn gesloten voor toeristen met uitzondering op zakelijke reizen. Ook moet je als toerist in Oostenrijk in quarantaine, er kan dus niet geskied worden.

Reisadvies Nederland

Vanaf 28 oktober staat Oostenrijk op code oranje. Je mag dus alleen naar Oostenrijk voor noodzakelijke reizen. Na verblijf in Oostenrijk is 10 dagen quarantaine verplicht.

Niet noodzakelijke winkels

Niet noodzakelijke winkels sluiten vanaf 26 december ook hun deuren. Dit heeft de Oostenrijkse autoriteit bekend gemaakt.

Skiliften open voor inwoners

Als je als toerist naar Oostenrijk komt moet je verplicht in quarantaine. Dit betekent dat het skigebied alleen geopend is voor inwoners.

coronamaatregelen westendorf

Overige informatie

Reisadvies belgië rood

Het reisadvies voor alle Belgen is rood als het gaat om reizen naar Oostenrijk. Dit betekent dat bij terugkomst men zich moet laten testen en is een eventuele quarantaine aanbevolen.

dalende besmettingen

In heel Oostenrijk daalt het aantal besmettingen. Het gaat de goede kant op maar het is nog niet toegestaan om toeristen te ontvangen.

après-ski

De après-ski in Westendorf gaat dit jaar niet door in verband met het coronavirus. De après-ski sluit niet alleen in Westendorf maar in heel Tirol.

Personeel

Medewerkers die in direct contact komen met gasten zullen een mondkapje dragen. Ook worden zij regelmatig getest.

We houden je op de hoogte!

Beste skiliefhebbers, tot nu toe is dit alle informatie die wij hebben over de coronamaatregelen in Westendorf. De regels gaan vanaf 5 december 2020 in. De voorbereidingen voor het skiseizoen zijn in volle gang en we hebben mooie vooruitzichten. Daarentegen gaat de gemeente Westendorf ervan uit dat iedere toerist zich zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen houdt.