Après-ski Westendorf

Het "Nederlandse dorpje" in Tirol

Westendorf is al tientallen jaren het skidorp onder de Nederlanders. Het plaatsje ligt in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser met 270 km piste! Naast het skiën is er nog iets wat al die Nederlanders aantrekt, de après-ski! Met super gezellige barretjes in het dal maar ook op de piste is Westendorf een mooie uitvalsbasis voor een geweldige skivakantie!

Gerry's Inn

Deze après-ski bar ligt onderaan de pistes van Westendorf. In het begin van de dag is Gerry’s Inn een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Toch wordt het in de loop van de middag een supergezellige bar waar wordt gefeest en wordt gedronken! Gerry’s inn is het begin van een geweldige après-ski avond!

KARAT BAR

In de Karat Bar verzamelen de Nederlandse skiërs zich voor een gezellig hollands “carnavalsfeest”. Deze bar is klein en knus, de gezelligheid zit er dus snel in. De bar is geopend van 16:00 tot 01:00

BRUCHSTALL

Deze bar ligt onder de oefenhelling van Westendorf. Overdag kun je hier ook heerlijk eten en genieten van Tiroolse specialiteiten. Toch wordt het in de loop van de middag heel gezellig en gaat ’s avonds het dak eraf!

Handige links