...

Après-ski Westendorf

Het "Nederlandse dorpje" in Tirol

Westendorf is al tientallen jaren het skidorp onder de Nederlanders. Het plaatsje ligt in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser met 270 km piste! Naast het skiën is er nog iets wat al die Nederlanders aantrekt, de après-ski! Met super gezellige barretjes in het dal maar ook op de piste is Westendorf een mooie uitvalsbasis voor een geweldige skivakantie!

APRES - GERRY'S INN

Gerry's Inn, gelegen aan de voet van de pistes in Westendorf, is dé plek waar de feeststemming begint. Aanvankelijk kun je hier genieten van een uitstekende maaltijd in het restaurant, om daarna te zien hoe de sfeer in de loop van de middag transformeert tot een bruisende en supergezellige après-ski bar. Hier wordt gedanst, gefeest en genoten van heerlijke drankjes. Gerry's Inn vormt ongetwijfeld het startpunt van een onvergetelijke après-ski avond in Westendorf, waar de energie bruist en de muziek de bergen laat trillen. Geniet van de feestelijke sfeer en maak herinneringen die je niet snel zult vergeten.

APRES - KARAT BAR

De Karat Bar in Westendorf is de ultieme ontmoetingsplek voor Nederlandse skiërs die willen genieten van een gezellig Hollands "carnavalsfeest" in de Oostenrijkse Alpen. Ondanks dat de bar klein en knus is, komt de gezelligheid hier razendsnel tot leven. Van 16:00 tot 01:00 is deze bar het bruisende middelpunt van feestvreugde en vertier. Met muziek die doet denken aan de carnavalsfeesten in Nederland, en vaak zelfs live optredens van Nederlandse artiesten, ademt de Karat Bar een sfeer van gezelligheid en gemoedelijkheid. Hier worden vriendschappen gesloten, avonturen gedeeld en herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan.

APRES - BRUCHSTALL

Deze sfeervolle bar bevindt zich aan de voet van de oefenhelling in Westendorf. Gedurende de dag kun je hier niet alleen genieten van heerlijke Tiroolse specialiteiten, maar ook van een ontspannen sfeer. Toch verandert de atmosfeer naarmate de middag vordert, en 's avonds gaat het dak er pas echt af! Het is de ideale plek om na een dag op de piste te ontspannen en de avond in te luiden. De bar straalt een gastvrije en uitnodigende ambiance uit, waar je kunt genieten van lekker eten en drinken, om vervolgens samen met anderen de nacht in te duiken. Of je nu op zoek bent naar een rustige maaltijd met uitzicht op de oefenhelling of een bruisende avond met livemuziek en feestvreugde, deze bar heeft voor elk wat wils en belooft een onvergetelijke tijd in Westendorf.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.