Skiles Westendorf

Skilessen in Westendorf

Skilessen voor en door Nederlanders, dat zijn de skilessen in Westendorf. Voor de nog niet ervaren skiërs bevinden de lessen zich op de oefenheuvel die vanaf het centrum makkelijk te bereiken is. De skiërs met meer ervaring maar nog wel lessen nodig hebben kunnen zich uitleven in het grote skigebied Skiwelt Wilder Kaiser.

Skiles voor jong en oud

Deskundige skileraren weten door jarenlange training precies hoe ze jou moeten leren skiën. Het zijn niet alleen geweldige skiërs, maar ze kunnen ook les geven. Het klopt dat niet alle skileraren even goed les kunnen geven. Maar als je bij een gerenommeerde skischool les krijgt, ben je meestal in veilige handen. Ze kunnen je door een stappenplan voor beginners leiden. Stap voor stap door de basis om je veilig de berg af te laten skiën. Van pizzapunt tot simpele bochten tot en met de heilige graal voor beginners – de parallelle bocht. Een skileraar helpt je naar het worden van een complete skiër die zonder aarzelen de berg af gaat. Niet alleen dat, maar ze zullen de gedragscode van de skiër aan je leren. Dit leert je de hellingen en mede skiër te respecteren en veilig op de berg te blijven. Zo leuk als skiën is, blessures zijn geen lachertje. Veel beginners zullen zich niet bewust zijn van de gevolgen van een ski-blessure. Pas op met wat je doet en neem eerst les als je nog nooit hebt geskied.

Ik ben opzoek naar...

Volwassen skilessen

Geniet van plezierige tijden in goed gezelschap en bereik gemakkelijk jouw gewenste niveau, of je nu start als een beginner of al veel ervaring hebt. Dit geldt voor onze skilessen voor volwassenen in Westendorf.
Kinder skilessen
Onze ervaren skileraren zorgen ervoor dat kinderen snel zelfvertrouwen ontwikkelen en met plezier en behendigheid de skipistes verkennen tijdens onze kinderskilessen in Westendorf. Bij deze skilessen gaan kennis opdoen en plezier hand in hand.
Privélessen
Ervaar persoonlijke begeleiding van onze ervaren skileraren en boek snelle vooruitgang op de pistes, ongeacht je huidige vaardigheidsniveau tijdens onze privé-skilessen in Westendorf.

Reviews over Checkyeti

Skischolen Westendorf

Skischule Westendorf

Pfarrgasse 1
6363 Westendorf
Tel: +43 5334 6181
info@schischule-westendorf.com 
Website

Pro- Skischule Walter

Bichling 33
6363 Westendorf
Tel: +43 5334 8974
walter@pro-skischule.com
Website

Skischule Snowsports

Schulgasse 15
6363 Westendorf
Tel: +43 664 994 39038
info@snowsportswestendorf.com
Website

Schneesportschule Alpin

Ried 67
6363 Westendorf
Tel: +43 664 7364 5203
info@schneesportschule-klaus.com
Website

Skischule Top

Bergliftstrasse 5a
6363 Westendorf
Tel: +43 5334 6737
info@schischuletop.com
Website

Handige links