Webcams Westendorf

Webcams en het weer in het skigebied van Westendorf

Als je gaat skiën in Westendorf is het belangrijk om te weten hoe het weer boven op de berg is. Doormiddel van onderstaande webcams kun je live bekijken hoe het weer boven op de berg is. Ook kun je via de webcam zien of het druk is op de berg. Als het druk is kun je natuurlijk bij een andere lift in het gebied omhoog.

Westendorf - Talkaser

Westendorf - Choralpe

Brixen im Thale - Bergstation Gondelbahn

Brixen im Thale - Jochbahn Bergstation

Ellmau - Hartkaiserbahn

Ellmau - Hartkaiserbahn I

Ellmau - Hartkaiserbahn II

Söll - Bergstation Gondelbahn Hexenwasser

Hopfgarten - Gipfel Hohe Salve

Hopfgarten - Kleine Salve Salvistabahn

Scheffau - Brandstadl Restaurant

Informatie over Westendorf

Het grootste onderling verbonden skigebied van Oostenrijk trekt in de winter zowel skiërs als snowboarders aan. In totaal 270 km sneeuwzekere skipistes en 94 ultramoderne liften maken van een wintervakantie in Westendorf een onvergetelijke ervaring. Ga op skisafari naar de besneeuwde toppen van de berg Choralpe of de berg Hohe Salve en ontdek alle andere plaatsen van SkiWelt: Söll, Going, Ellmau, Hopfgarten, Brixen im Thale en Scheffau am Wilden Kaiser. Als je wat langer blijft, is skiën nog leuker: SkiWelt Wilde Kaiser is via Brixen im Thale verbonden met het skigebied Kitzbühel. De Kitzbüheler Alpen Skipas maakt een excursie naar de wereldberoemde Hahnenkamm in Kitzbühel mogelijk.

Belevenisroute rond Westendorf

Verken tijdens uw zomervakantie de vakantieregio Wilde Kaiser. Twaalf zomerse kabelbanen brengen vakantiegangers naar de zes belevingswerelden tussen Westendorf en Scheffau. Vooral op warme zonnige dagen is het ‘Hexenwasser’ (heksenwater) in Hochsöll erg populair.

Handige links