...

Skibus Westendorf

Skibus informatie Westendorf

Als je in Westendorf verblijft is het handig om veel te weten over de skibus regeling. Het is namelijk erg fijn om met de skibus van Westendorf naar Brixental te gaan. Op deze pagina geven wij informatie over de route, voorwaarden en tijden.

Skibus regeling Westendorf

Skiliefhebbers die in het bezit zijn van een geldige skipas van Westendorf hebben gratis toegang tot alle skibussen van SkiWelt. Tevens kun je in Westendorf een gastenkaart aanvragen van het Brixental. Deze gastenkaart kan worden gebruikt voor gratis reizen met de ÖBB treinen. Hiermee kun je reizen op het traject  Kirchbichl – Wörgl – Westendorf – Brixen im Thale – Kirchberg in Tirol – Kitzbühel – St. Johann – Hochfilzen en v.v. Erg handig als je er een dagje tussenuit wil of vanaf een ander dorpje de piste op wil. Let op! Openbare bussen buiten het verzorgingsgebied van de skibussen zijn niet gratis. 

Skiwelt Bustool

Voor skiliefhebbers en toeristen die hun dagen in het prachtige Westendorf willen doorbrengen, is er een handige bondgenoot om ervoor te zorgen dat je altijd op tijd bij de skilift bent: de Skiwelt Bustool. Deze slimme service geeft je volledige controle over je reisplanning, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het missen van de bus en in allerijl rennen naar de halte.

Stel je voor dat je ’s ochtends wakker wordt in je gezellige accommodatie in Westendorf, klaar voor een dag vol ski-avontuur. Je opent de Bustool-app en selecteert eenvoudig het dorp Westendorf als je vertrekpunt. Vervolgens kun je nauwkeurig de bushalte kiezen waar je wilt instappen. Het beste deel? Je kunt zelfs controleren welke bushaltes zich dicht bij je accommodatie bevinden, zodat je niet ver hoeft te lopen in je skischoenen.

Zodra je je vertrekpunt hebt ingesteld, verschijnen de vertrektijden van de skibus als een handig overzicht op je scherm. Dit stelt je in staat om je dag tot in de puntjes te plannen. Of je nu van plan bent om als eerste op de pistes te verschijnen en die verse poedersneeuw te veroveren, of als je gewoon wilt genieten van een ontspannen start van je dag, de Bustool geeft je de controle om je dag te beginnen zoals jij dat wilt.

Met de Skiwelt Bustool hoef je je geen zorgen te maken over haasten of stress. Je kunt je tijd nemen, je ski-uitrusting verzamelen en rustig naar de bushalte lopen, wetende dat je op tijd zult arriveren om de magische wereld van de SkiWelt-bergen te verkennen. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongerepte skipistes en de prachtige omgeving, terwijl de Skiwelt Bustool je veilig en op schema houdt. Het is de perfecte metgezel voor een zorgeloze skivakantie in Westendorf.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.